Adótanácsadás, adótanácsadó Budapest!

Legyen Önnek is saját adótanácsadó szakembere!

Szakértő kollégáink az Ön rendelkezésére állnak felmerülő kérdései megoldásában, segítséget nyújtanak az adótervezésben és egyes gazdasági események megfelelő értelmezésében, melynek segítségével elkerülhet minden szankciót!

Adótanácsadás, adótanácsadó Budapesten, kedvező adótanácsadás árak!

adótanácsadás Budapest, adótanácsadó

Milyen területeken tudunk segíteni? Adótanácsadás Budapest!

Általános és speciális adózási, társadalombiztosítási, pénzügyi, számviteli, munkaügyi, illeték- stb. jogszabályok, témák, vám, és biztosítási ügyek, ügyvitel-szervezési, szabályzatkészítési feladatok megoldása és értelmezése. Adótanácsadás Budapest területén.

Mikor állunk rendelkezésére? Adótanácsadó Budapest, adótanácsadás árak kedvezően!

Hétfőtől péntekig, állunk minden ügyfelünk rendelkezésére! Hívjon minket most. Ismerje meg bérszámfejtési szolgáltatásainkat is!

Miért érdemes minket választania?

Adótanácsadás Budapest, Kedvező adótanácsadás árak!

Sok éves tapasztalattal rendelkező adótanácsadó kollégáink a jogszabály változásokat a tervezési időszaktól a kihirdetésig figyelemmel kísérik, és folyamatosan egyeztetnek a jogalkotókkal és a különböző hatóságokkal a törvények értelmezéséről.

Így Ön minden esetben a legpontosabb válaszokat és az optimális megoldást kapja tőlünk ügyei intézésére.

Adótanácsadó segítségével elkerülheti az ellenőrzéseket követő szankciókat, az adóhiányt, adóbírságot, késedelmi pótlékot.

Adótanácsadás Budapest területén a 13.kerületben. Nálunk kedvező adótanácsadás árak várják. Könyvelési szolgáltatásunkról itt olvashat!

Adótanácsadás, Adótanácsadás Budapest

A költségek, vagyis az adó optimalizálása bármely cég esetében roppant fontos, ezért szükséges kiválasztani a cég részére a legmegfelelőbb adózási formát.

Adótanácsadás – ÁFA tanácsadás, Áfa regisztráció vizsgálata, SZJA tanácsadás, személyi jövedelemadóval és társadalombiztosítási kérdésekkel összefüggő tanácsadás, külön adózó jövedelmekkel összefüggő tanácsadás, kalkuláció és bevallás készítése…..

Társasági adó tanácsadás, segítség nyújtása a társasági adókalkulációk kivitelezésében, előkészített adókalkulációk felülvizsgálata, adóalap- és adókedvezményekkel kapcsolatos tanácsadás.

Milyen feladatokat láthat el az adótanácsadó?

– Költségvetési szervekhez tartozó bevallások készítése és ellenőrzése.

– A különféle bevallásokhoz kapcsolódó számviteli feltételrendszer ellenőrzése.

– A vállalkozások, egyéb jogi és nem jogi személyek alakulásával, átalakulásával, működésével, megszűnésével kapcsolatos adótanácsadás feladatok ellátása.

– A vállalkozás egészére vagy egyes részterületére, ügyleteire irányuló ellenőrzési, adótervezési feladatok végzése,

– Feladatai közé tartozhat az adott cég pénzügyi szervezeti egységei munkájának megtervezése, megszervezése, irányítása és ellenőrzése.

– Megbízás alapján költségvetési kapcsolatokat érintő adóigazgatási eljárásban való képviselet ellátása.

– Adótanácsadó vélemények készítése, ellenjegyzése.

-Feltételes adómegállapítási kérelmek készítése, ellenőrzése belföldi ügyletek vonatkozásában.

– Szokásos piaci ár nyilvántartás készítése, ellenjegyzése belföldi ügyletek vonatkozásában

logo

A vállalkozások egyik fő célja a profit maximalizálása. Ekkor jöhet jól egy képzett és tapasztalt adótanácsadó. Elképzelni sem tudja, hogy mennyit spórolhat!

Ha felkeltettük érdeklődést, akkor adótanácsadás árakról érdeklődjön elérhetőségeinken. Hívjon minket most vagy kattintson és kérjen ajánlatot!

Hívjon minket ha adótanácsadó, adótanácsadás szolgáltatásra van szüksége Budapesten! Adótanácsadás árak kedvezően!