1137 Budapest
Szent István krt 12. 4/2.

Hétfő - Péntek 08:00 - 16:30
Hétvégén zárva

Kérjen ajánlatot még ma!
Hívjon minket bizalommal!
+36/30-298-2427

Bérszámfejtés Budapest, bérszámfejtés kiszervezés, bérszámfejtés árak

Miről szól a bérszámfejtés kiszervezés?

A bérszámfejtés kiszervezés nem csak arról szól, hogy a vállalkozás helyett egy bérszámfejtésre szakosodott cég végzi el a munkatársak bérszámfejtését, hanem egy jó bérszámfejtő cégnek folyamatossan pontos információkkal kell rendelkeznie az aktuális törvényekről, azok változásairól és egyéb szabályokról, előírásokról.

Cégünk ügyfelei folyamatosan értesülnek ezekről a változásokról, így mindig minden jogszabályt be tudnak tartani és ezért a pénzügyi tervezéseiket időben tudják alakítani.

Mi a bérszámfejtés?

A bérszámfejtés, a munkaügyi rendszerek és a könyvelés egy cégen belüli kezelése egyszerűsíti a cégek adminisztrációját is. A bérszámfejtés mellett cafeteria rendszer, vagy más béren kívüli juttatási rendszer kidolgozását is elvégezzük ügyfeleink számára. Bérrendszerek (időbér, teljesítménybér, havi díj) kidolgozásában is vállalunk tanácsadást. Ügyfeleink között megtalálhatók időszakos és folyamatos működésű cégek is, ezért tapasztalatokkal rendelkezünk a többműszakos és a munkaidő-keretes rendszerek kialakításában és működtetésében.

Legyen szó egy vagy több alkalmas, havi vagy hóközi esetleg éves vagy évközi bérszámfejtésről, bérszámfejtés kiszervezésről, cégünk áll rendelkezésére!
Ha felkeltettük érdeklődést, akkor bérszámfejtés árakról érdeklődjön elérhetőségeinken!
Bérszámfejtés Budapest, bérszámfejtés kiszervezés, bérszámfejtés árak