Bérszámfejtés

Mi a bérszámfejtés?

bérszámfejtés, a munkaügyi rendszerek és a könyvelés egy cégen belüli kezelése egyszerűsíti a cégek adminisztrációját is. A bérszámfejtés mellett Cafeteria rendszer, vagy más béren kívüli juttatási rendszer kidolgozását is elvégezzük ügyfeleink számára. Bérrendszerek (időbér, teljesítménybér, havi díj) kidolgozásában is vállalunk tanácsadást. Ügyfeleink között megtalálhatók időszakos és folyamatos működésű cégek is, ezért tapasztalatokkal rendelkezünk a több műszakos és a munkaidő-keretes rendszerek kialakításában és működtetésében.

Hívjon minket ha bérszámfejtésre van szüksége Budapesten!

Könyvelés

Miről szól a bérszámfejtés kiszervezés?

bérszámfejtés kiszervezés nem csak arról szól, hogy a vállalkozás helyett egy bérszámfejtésre szakosodott cég végzi el a munkatársak bérszámfejtését, hanem egy jó bérszámfejtő cégnek folyamatosan pontos információkkal kell rendelkeznie az aktuális törvényekről, azok változásairól és egyéb szabályokról, előírásokról.

Cégünk ügyfelei folyamatosan értesülnek ezekről a változásokról, így mindig minden jogszabályt be tudnak tartani és ezért a pénzügyi tervezéseiket időben tudják alakítani. Bérszámfejtés árak kedvezően.

Van-e szükség adótanácsadó szakemberre a bérszámfejtés folyamatában?

A bejáratottkönyvelő irodák általában rendelkeznek olyan szakemberrel, aki képes azadótanácsadó feladatokat ellátni. Az adótanácsadó például tud abban segíteni,hogy milyen adókedvezményeket vehet igénybe az adott munkavállaló. Jelenlegszámos családközpontú támogatás létezik, igénybe lehet venni példáulnagycsaládos adókedvezményt, de az ifjú házasok is részesülhetnek adócsökkentőtámogatásban.

Ha abérszámfejtő program jól dolgozik és a munkavállalónak nincs a főállásúmunkabére mellett plusz bevétele, akkor alapvetően nincs szükségadótanácsadás szolgáltatásra. Akkor viszont, ha bármilyen plusz jövedelemben részesüla munkavállaló a főállású munkaviszonyán felül, akkor az adóbevalláselkészítésénél érdemes adótanácsadó munkáját igénybe venni. Az adótanácsadóbiztosan meg fogja tudni mondani, hogy az adóbevallásunkban melyik sorbanmilyen tételeket kell szerepeltetnünk.

Amikor bérszámfejtéssel foglalkozó könyvelőirodát keresünkmindenképpen érdemes az árakat, főleg Budapesten összevetni.

Vidékenelenyészőek lehetnek a különbségek, de Budapesten (13.kerület) akár kerületenként iseltérőek lehetnek a bérszámfejtési árak.

Legyen szó egy vagy több alkalmas, havi vagy hóközi esetleg éves vagy évközi bérszámfejtésről, bérszámfejtés kiszervezésről, cégünk áll rendelkezésére!

Ha felkeltettük érdeklődést, akkor bérszámfejtés árakról érdeklődjönelérhetőségeinken!

Van-e szükség adótanácsadó szakemberre a bérszámfejtés folyamatában?

Manapság bérszámfejtő legyen a talpán, aki minden adatszolgáltatási és nyilvántartási kötelezettséget megfelelő csapat, vagy technikai háttér nélkül képes nyomon követni, kezelni a feladatokat.

Vállalkozóként a vállalkozással kapcsolatos ügymenet, a stratégia megalkotása és betartatása is a feladat része. Egész egyszerűen nincs idő napi rendszerességgel informálódni a változó jogszabályokról, az újabb és újabb nyomtatványokról és az egyéb aktuális szabályozásokról.

Ez akkor is igaz, ha száz alkalmazott van a vállalkozásban, és akkor is, ha mindössze egy-kettő. Sőt. Minél alacsonyabb a dolgozói létszám, fajlagosan annál több időt vesz el a szakterületre fordított figyelem.

Egy belsős bérszámfejtő munkatárs átlagosan két-háromszáz munkavállaló adatait tudja kezelni, szemben a bérszámfejtő cég munkatársával, aki ennek a mennyiségnek két- háromszorosát is képes egymaga ellátni.

A bérszámfejtés kiszervezése során a megbízott cég felügyeli, hogy az adók, járulékok, egyéb befizetések a jogszabályban előírt határidőre, és helyes mértékben legyenek bérszám fejtve, befizetésre előkészítve.

A bérszámfejtés kiszervezése jóval költséghatékonyabb, mint a saját bérszámfejtési apparátus fenntartása Ugyanez vonatkozik a bérelszámolási szoftverek megvásárlására és a szoftverfrissítésére is. Egy érdekes cikk bérszámfejtés témakörben itt!

Nálunk kedvező bérszámfejtés árak várják. Ismerje meg könyvelési szolgáltatásainkat is.

Hívjon minket ha bérszámfejtésre van szüksége Budapesten!