Könyvelés

Mi is az a Könyvelés?

A könyvelés a múltban történt gazdasági események rögzítése. A könyvelő legfőbb feladata, hogy a cég bizonylatait, számláit olyan rendszer szerint rögzítse, amiből elkészíthetőek azok a bevallások, amiket a hatóságok felé kell beadni. A könyvelő az így feldolgozott bizonylatok lapján tudja megmondani a cég tulajdonosainak, hogy a vállalkozásnak mikor, mennyi adót kell fizetni, vagy éppen, hogy mennyi adót igényelhet vissza, mennyivel tartoznak mások a cégnek.

Hívjon minket ha könyvelésre, könyvelőre, könyvelő irodára van szüksége Budapesten!

Mi egy könyvelő iroda alapvető feladata?

A könyvelő iroda alapvető feladatai közé tartozik a számlák rögzítése és ezek alapján a szükségesbevallások folyamatos elkészítése, az éves beszámolók elkészítése és benyújtása és ezek pénzügyi kötelezettségéről a cég vezetésének a tájékoztatása. Megállapodás szerint bérszámfejtés, fontos,hogy rendszeres időközönként tájékoztassa a cégvezetést arról, hogy mikor és mennyi adó és járulékfizetési kötelezettsége van a vállalkozásnak.

Egy megbízható és jó könyvelő iroda Budapesten folyamatosan elérhető, és bármikor naprakész információkat tud adni a vállalkozáspillanatnyi helyzetével kapcsolatban

Rengetek kisvállalkozás úgy gondolja, hogy a könyvelő egy olyas fajta személy aki felel a vállalkozás pénzügyeiért, és azokról mindent tud, és bármikor, bármilyen pénzügyi kimutatással tud szolgálni a tulajdonos felé.

Sok könyvelő úgy gondolja,hogy elég, ha csak annyi ideig találkozik megbízójával, amíg átveszi tőle az anyagot, illetve odaadja az aláírni valókat és közli, hogy következő hónapban mennyit kell az államnak befizetni.

Könyvelő iroda Budapest területén várja önt! Könyvelés Budapest területén nagy szakmai tapasztalattal, kedvező könyvelés árak!

Logo
Slider img 2

Hívjon minket ha könyvelésre, könyvelőre van szüksége Budapesten!

Egy jó könyvelő 3 jellemzője:

Azt senki nem vonja kétségbe, hogy egy cégnek, vagy vállalkozónak szüksége van könyvelőre.

Mivel kevesen alkalmaznak erre a célra külön embert, a legtöbb esetben könyvelő irodát bíznak meg e szerep ellátásával.

Két különböző könyvelő iroda Budapesten dolgozhat hasonló könyvelési árakkal, ezért összeszedtünk 7 olyan egyéb szempontot, amely nagyon fontos a jó könyvelő kiválasztása folyamán:

  • 1. Szerződéssel és számlával dolgozik Sokat elárulhat egy könyvelő módszereiről, ha nem tartja fontosnak az ügyfelével megkötendő megbízási szerződést. Egy jó könyvelő Budapesten is leszerződik partnerével, megbízási díjáról pedig minden esetben számlát ad.
  • 2. Rendelkezik felelősségbiztosítással Egyre inkább elvárt, hogy legyen egy könyvelőnek felelősségbiztosítása és anyagi felelősséget vállaljon az esetlegesen elkövetett, munkájából adódó hibákért, tévedésekért vagy mulasztásokért.

  • 3. Titoktartást vállal A könyvelő Budapesten vagy vidéken egyaránt egy roppant mód bizalmi feladat. Egy könyvelő iroda akkor jár el korrekt módon ügyfelével szemben, ha teljes körű titoktartást vállal. Ügyfelének tudnia kell, hogy maximálisan megbízhat benne és a róla, illetve cégéről szóló bizalmas információk biztonságban vannak könyvelőjénél. Néhány érdekes cikk a könyvelés szakmából itt!

Bérszámfejtés
Logo
Bérszámfejtés

Cégünk munkatársai több éves tapasztalattal rendelkeznek könyvelés területén. Kollégáink pontos és felelősségteljes munkájára garanciát is vállalunk! Ismerje meg bérszámfejtési és adótanácsadó szolgáltatásunkat is! Könyvelő iroda árak kedvezően.

Logo
Könyvelés

Ha felkeltettük az érdeklődést, akkor könyvelés árakról érdeklődjön elérhetőségeinken. Könyvelés Budapesten a 13.kerületben!