1137 Budapest
Szent István krt 12. 4/2.

Hétfő - Péntek 08:00 - 16:30
Hétvégén zárva

Kérjen ajánlatot még ma!
Hívjon minket bizalommal!
+36/30-298-2427

Könyvelés Budapest, könyvelő Budapest, könyvelés árak

Mi is az a könyvelés?

A könyvelés a múltban történt gazdasági események rögzítése. A könyvelő legfőbb feladata, hogy a cég bizonylatait, számláit olyan rendszer szerint rögzítse, amiből elkészíthetőek azok a bevallások, amiket a hatóságok felé kell beadni. A könyvelő az így feldologozott bizonylatok lapján tudja megmondani a cég tulajdonosainak, hogy a vállalkozásnak mikor, mennyi adót kell fizetni, vagy éppen, hogy mennyi adót igényelhet vissza, mennyivel tartoznak mások a cégnek.

Mik egy könyvelő alapvető feladatai?

A könyvelő alapvető feladatai közé tartozik a számlák rögzítése és ezek alapján a szükséges bevallások folyamatos elkészítése, az éves beszámolók elkészítése és benyújtása és ezek pénzügyi kötelezettségéről a cég vezetésének a tájékoztatása. Megállapodás szerint bérszámfejtés, fontos, hogy rendszeres időközönként tájékoztassa a cégvezetést arról, hogy mikor és mennyi adó és járulékfizetési kötelezettsége van a vállalkozásnak.

Egy megbízható és jó könyvelő Budapesten folyamatossan elérhető, és bármikor naprakész infromációkat tud adni a vállalkozás pillanatnyi helyzetével kapcsolatban

Rengetek kisvállalkozás úgy gondolja, hogy a könyvelő egy olyas fajta személy aki felel a vállalkozás pénzügyeiért, és azokról mindent tud, és bármikor, bármilyen pénzügyi kimutatással tud szolgálni a tulajdonos felé. Sok könyvelő úgy gondolja, hogy elég, ha csak annyi ideig találkozik megbízójával, amíg átveszi tőle az anyagot, illetve odaadja az aláírnivalókat és közli, hogy következő hónapban mennyit kell az államnak befizetni.

Cégünk munkatársai több éves tapasztalattal rendelkeznek könyvelés területén. Kollégáink munkáji mindig hibátlan, melyre garanciát is vállalunk!
Ha felkeltettük érdeklődést, akkor könyvelés árakról érdeklődjön elérhetőségeinken!
Könyvelés Budapest, könyvelő budapest, könyvelés árak