1137 Budapest
Szent István krt 12. 4/2.

Hétfő - Péntek 08:00 - 16:30
Hétvégén zárva

Bemutatkozás

Több éves tapasztalatgyűjtés és piacismeret szerzése után 1997-ben úgy döntöttünk, hogy megalapítjuk a Vadnay és Társa Bt-t.

Akkoriban rengeteg könyvelő volt a piacon, de kevés normális. Fő célunk egy olyan vállalkozás felépítése volt, amely felülmúlja az akkori vállalkozásokat.

Törekedtünk a magas színvonalú munkára, ennek hamar híre ment a piacon. Egyre több ügyfél talált meg minket, melyek közül rengeteg cég vált mai napig hűséges partnerünkké. Kft könyvelése, cégek könyvelése garanciával. Nálunk kedvező könyvelő árak várják. Adótanácsadás, bérszámfejtés szolgáltatással is állunk rendelkezésükre!


+36 30 298 2427


Könyvelő árak, cégek könyvelése, Kft könyvelése. Könyvelő árak, cégek könyvelése, Kft könyvelése, 

Könyvelő árak, cégek könyvelése, Kft könyvelése. Hívjon minket Most!

Tekintse meg
Statisztikáinkat!

Tekintsen meg néhány statisztikai adatot cégünkről!

19

Éve
a piacon

148

Elégedett
Ügyfél

37

Állandó
partner

111

Alkalmi
partner

Ügyfeleink mondták

Segítséget szerettünk volna kérni cégalapítás előtt. Rengeteg weboldalt átnéztünk társaimmal, de a végén ez a cég nyerte el tetszésünk. Nem bántuk meg, azóta is állandó partnereik vagyunk!

Az akkori könyvelő cég akikkel szerződésben álltunk teljesen megbízhatatlan volt. Késtek a határidőkkel, nem tartották magukat a szerződésben foglalt pontokhoz. Felüdülés végre egy ennyire megbízható céggel dolgozni!

Hogyan dolgozunk?