1137 Budapest
Szent István krt 12. 4/2.

Hétfő - Péntek 08:00 - 16:30
Hétvégén zárva

images

Könyvelés

Munkatársaink mind több éves tapasztalattal rendelkeznek könyvelés területén, munkájuk mindig hibátlan, melyre garanciát is vállalunk! A könyvelés a múltban történt gazdasági események rögzítése. A könyvelő legfőbb feladata, hogy a cég bizonylatait, számláit olyan rendszer szerint rögzítse, amiből elkészíthetőek azok a bevallások, amiket a hatóságok felé kell beadni.

images

Bérszámfejtés

Legyen szó egy vagy több alkalmas, havi vagy hóközi esetleg éves vagy évközi bérszámfejtésről, vállalatunk áll rendelkezésére! A bérszámfejtés kiszervezés nem csak arról szól, hogy a vállalkozás helyett egy bérszámfejtésre szakosodott cég végzi el a munkatársak bérszámfejtését, hanem egy jó bérszámfejtő cégnek folyamatossan pontos információkkal kell rendelkeznie az aktuális törvényekről, azok változásairól és egyéb szabályokról, előírásokról.

images

Adótanácsadás

A vállalkozások egyik fő célja a profit maximalizálása. Ekkor jöhet jól egy képzett és tapasztalt adótanácsadó. Elképzelni sem tudja, hogy mennyit spórolhat! Szakértő kollégáink az Ön rendelkezésére állnak felmerülő kérdései megoldásában, segítséget nyújtanak az adótervezésben és egyes gazdasági események megfelelő értelmezésében, melynek segítségével elkerülhet minden szankciót!

images

Teljeskörű ügyintézés

Vállaljuk cégek és magánszemélyek teljeskötű adó és TB ügyintézését, segítséget nyújtunk cégalapítás előtti tájékoztatásban valamint a jogszabályok megértésében.